понеделник, 29 декември 2008

ОД ЗАБАВАТА ВО „ ВЕТЕРАН“


Синоќа, (28.12.2008г.) со почеток во 19.00 часот, во кафеаната ВЕТЕРАН (кај Бурчо), се одржа со мало одложување забавата за вработените во ОУ„ Даме Груев“-Куклиш, по повод патронатот на училиштето. Понатаму нека зборуваат сликите...

Нема коментари: