четврток, 13 август 2009

ИЗЛОЖБА


Во фоајето на центарот за култура АНТОН ПАНОВ во тек е изложбата на сликите на Хајруш Фазлиу, со чие отварање се означи и почетокот на 46. Меѓународна ликовна колонија во Струмица. За оние што не се во состојба да ја посетат, еве дел од неговите платна.

Нема коментари: