недела, 28 декември 2008

НАШАТА ГОРДОСТ


На општинскиот, а подоцна и на регионалниот квиз-натпревар : КОЛКУ ГИ ПОЗНАВАШ СООБРАЌАЈНИТЕ ПРОПИСИ, екипата од нашето училиште, „Даме Груев“, во состав: Саветка Атанасова, Надица Пиличева и Васко Донев, а под менторство на колегата Ацо Атанасов, го освои првото место. Честитки до членовите на екипата, а посебно до Надица Пиличева, ученичка од шесто одделение во Костурино, со која сите се гордееме и и’ посакуваме успешно претставување на училиштето на претстојниот републички квиз-натпревар.

2 коментари:

Анонимен рече...

so sreka Nadice,veruvame vo tebe!

Анонимен рече...

Среќата ќе и треба сигурно... и јас верувам во нејзините квалитети.