сабота, 12 март 2011

Трибина со граѓаните на Струмица

 Синоќа, во преполнетата сала на НУЦК Антон Панов во Струмица, се одржа трибина, на која министрите од Владата на Република Македонија, зборуваа за постигнатото и за своите идни планови пред граѓаните на Струмица. Најпрво Присутните ги поздрави премиерот на Република Македонија, Никола Груевски.

 Потоа, за успесите на оваа Влада во изминатиот период, зборуваше министерот за финансии, Зоран Старвевски.
На трибината присуствуваше и градоначалникот на општина Струмица, господинот Зоран Заев, кој постави неколку прашања.Нема коментари: