недела, 01 март 2009

ОД МОМИН БУНАР ДО ЦАРЕВИ КУЛИ

2 коментари:

Анонимен рече...

Поздрав драг пријателе

Зорив

Лазар Партиков рече...

Благодарам Зорив...се надевам дека сликите ти се допаднаа. Поздрав и до тебе.