сабота, 23 август 2008

ИГРАЛИШТЕТО ОД FIFA

менувачница-ПУШКАР

палмите на булеварот

- Ај ме сликај!

малата Циганка

бул. ЛЕНИНОВА ( Струмица)

Глобал на Заев

на зелено

Струмица- централната раскрсница

СТРУМИЦА- Глобал

кон Глобал

тротоар во сенка

тротоар

Струмица- малиот градски парк

овде ги видов Тито

корзото

СТРУМИЦА -Ѓупче на плоштадот

СТРУМИЦА- ПЛОШТАДОТ

СТАРОТО КОРЗО

СПОМЕНИКОТ НА РЕВОЛУЦИЈАТА

ПАРКОТ- ШЕТАЛИШТЕ

ПАРКОТ- КРУГОТ

ПАРКОТ 4.

ПАРКОТ- БРЕЗИ

ПАРКОТ ВО СТРУМИЦА 2.

УБАВИНИТЕ НА МОЈОТ ГРАД (ПАРКОТ 1)