понеделник, 29 декември 2008

Јас во Ветеран

На здравје Снеже

Ратко

Јагода

Зулето (Партинка) и Васка

Три грации- Андријана, Мики и Николина

Трајанка и Веснето

сестрите - Јагода и Соња

на здравје Јагода

на здравје

здравица

јас, замислен и смрзнат

Аце и Михајло со пурите

оро весело

на заминување

директорката

ОД ЗАБАВАТА ВО „ ВЕТЕРАН“


Синоќа, (28.12.2008г.) со почеток во 19.00 часот, во кафеаната ВЕТЕРАН (кај Бурчо), се одржа со мало одложување забавата за вработените во ОУ„ Даме Груев“-Куклиш, по повод патронатот на училиштето. Понатаму нека зборуваат сликите...

недела, 28 декември 2008

НАШАТА ГОРДОСТ


На општинскиот, а подоцна и на регионалниот квиз-натпревар : КОЛКУ ГИ ПОЗНАВАШ СООБРАЌАЈНИТЕ ПРОПИСИ, екипата од нашето училиште, „Даме Груев“, во состав: Саветка Атанасова, Надица Пиличева и Васко Донев, а под менторство на колегата Ацо Атанасов, го освои првото место. Честитки до членовите на екипата, а посебно до Надица Пиличева, ученичка од шесто одделение во Костурино, со која сите се гордееме и и’ посакуваме успешно претставување на училиштето на претстојниот републички квиз-натпревар.