четврток, 23 декември 2010

Одбележан Празникот на училиштето

Со мала свеченост, денес  23.12 2010 год. беше одбележан Празникот на училиштето „ Даме Груев“  во Куклиш. Сите вработени добивме мали подароци, во знак на сеќавање...
Откако беше прочитан реферат за нашиот патрон, пред бистата на Даме Груев беа положени букети свежо цвеќе, а потоа заминавме на заеднички ручек.