вторник, 5 мај 2009

Анџелина Џоли


Ми се јави една вечер Анџелина, со молба да стави моја слика на маичка... Откако подразмислив, решив да и’ дозволам, но под услов, -маичката да и е за по дома, да не ја дава на другарките и да не се фали наоколу. Ептен сме блиски, не можев да ја одбијам...а и добра душа има. А морам да признам- убаво и’ стои.