недела, 29 мај 2011

Моите - најдобри

Пријатно е да се пишува за убави настани... Вчера моите ме изненадија со пријатна вест - победиле на натпреварот во цртање цвеќе на асфалтот и аранжирање цвеќе. Изненадувањето и не е така големо, зашто истите учествуваа и во Велес, а добро ми е познат талентот на Чонева Марина. Овој пат победиле во состав - Анета Василева, Чонева Марина и Лина Тенкова. Симпатичниот трофеј ќе ја краси наставничката канцеларија во Костурино.