сабота, 10 април 2010

Кола во казино...

Откако се изнамачив, ( без никаков успех), да направам фотосторија за колата што влегла во казиното во Глобал, решив тоа да го направам на мојот стар добар блог на блогспот... овде никогаш не сум имал проблеми со качување на фотографии ниту со нивната големина.